Klanten schrijven

Klik op het logo om uw beoordeling van ons bedrijf toe te voegen.

9,2
Klantvriendelijke website
8,8
Klantvriendelijkheid
9,4
Kennis & vakmanschap
9,4
Prijs / kwaliteitverhouding
9,3
Geleverd werk
9,1

Monique Wilke, Klarenbeek

25 april 2019
We hebben in onze nieuwbouwkeuken een Vietnamese hardstenen vloer laten leggen en
zijn zeer tevreden over dit product en dit bedrijf. Jos Herremans heeft ons deskundig geadviseerd en de vloer werd door Sietze vakkundig gelegd. Een vakman pur sang en ook nog eens heel prettig in de omgang.
Wij waardeerden ook de vlotte reacties en prettige communicatie. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,8

Olaf Jacobs, Rütenbrock

24 april 2019
Onlangs heb ik een vloer besteld bij Landelijke vloeren, na de bestelling te hebben gedaan en wat kort contact werd al snel de vloer geleverd. De vloer ligt er ondertussen in en ik ben zeer tevreden over het product.
Contact was zeer netjes en er werd snel gereageerd, ook de levering was snel en netjes verpakt, kortom prima bedrijf om zaken mee te doen.

Groet Olaf Jacobs. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,6

Erik en Ineke, Maarsbergen

12 april 2019
Voor de nieuwe natuurstenen vloer in de grote landelijke woonkeuken van onze boerderij hebben we hardstenen tegels bij Landelijke vloeren gekocht. Wij zijn zeer tevreden over het deskundige advies dat wij van Jos kregen en de leverantie. De tegels zijn vakkundig gelegd door Erik een tegelzetter die veel samenwerkt met Jos. Gedurende het bouwproces zocht Jos regelmatig contact en kwam zelf kijken. We zij erg blij met het eindresultaat en genieten elke dag van onze fraaie vloer. Jos, chapeau! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,4

Leonie, Schoondijke

7 maart 2019
 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
8,8

Eveline, Eefde

24 februari 2019
Voor onze nieuwe woning hebben wij zowel de badkamer tegels als de natuurstenen tegels voor in de keuken bij Jos gekocht. Wij zijn zeer tevreden met de tegels en het contact. Wij hebben de tegels door onze eigen tegelzetter laten leggen, dit was geen probleem. Nadien had ik nog wat vragen m.b.t onderhoud, ook hierop kregen ik snel en goed advies. Wij komen zeker terug. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,2

Mulder, Zwolle

16 februari 2019
Een prachtige vloer gekregen in ons nieuwe huis, die ook nog eens vakkundig en vlot gelegd.
We zijn erg blij met het eindresultaat en genieten elke dag. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9

Herman Heller, Terwolde

7 februari 2019
Na in 2015 een vloer te hebben besteld bij Jos hoefden we niet lang na te denken over een vloer voor onze nieuwe woning. Uiteraard zijn we weer bij Jos terecht gekomen. Jos heeft ons in contact gebracht met Sietze. Een vakbekwame tegelzetter die bij ons de vloer heeft gelegd. De vloer is volledig naar onze zin en staat prachtig. Gedurende het bouwproces toont Jos zijn betrokken door regelmatig even contact te houden over leverdatum en het leggen van de tegels. Jos, bedankt!
Herman & Sonja 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9

Dianne, Moordrecht

17 januari 2019
Jos is deskundig en gedreven. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij hebben nu een fraaie vloer voor een schappelijke prijs. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
8
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
10
Gemiddeld
8,8

Frank van der Kaaij, Nijkerk

24 november 2018
Na diverse showrooms te hebben bezocht kwamen wij uiteindelijk terecht bij landelijke vloeren in Ede. Hier hebben wij een prima en duidelijk advies mogen ontvangen en hebben we een schitterende leistenen vloer aangeschaft voor een zeer acceptabel bedrag. Kundig en sympathiek personeel, de showroom geeft een mooi overzicht van de zeer diverse tegels en opties uit een breed assortiment. Deze winkel is een absolute aanrader! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,8

Michelle Kievits, Made

25 oktober 2018
Wij hebben de blauw/grijze estrikken gekozen voor de vloer van onze benedenverdieping. Super mooi resultaat! Top prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader :) 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,6

Pepijn en Maartje, Oosterbeek

5 oktober 2018
Onze ervaringen zijn erg positief. Eerst een vloer uitgekozen bij importeur en de verdere afhandeling liep via Getra. Het contact verliep soepel en klantgericht. De keramische parketvloer is zeer vakkundig en netjes gelegd door een ervaren en geduldige tegelzetter. Het eindresultaat ziet er fantastisch uit! 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Eeg en Jaq van der Staak, Almere

14 september 2018
Wij hadden al een tijdje rondgekeken in plavuizen land maar de vloer die we echt mooi vonden konden we niet vinden. Ja.. we hadden wel iets gezien in Lelystad maar die was niet te betalen.

Per ongeluk zijn we in ede terechtgekomen en na 30 seconden staat mijn vrouw op een stukje vloer..... DIT IS HEM!!!!! Alleen het prijskaartje moest haast wel verkeerd zijn...TOCH NIET!! Na een fijn gesprek met Jos hebben we afgesproken dat ons hele project door Getra verzorgd zou worden.

Uitstekende keu 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,4

Ardjoen Bihariesingh, Hilversum

8 september 2018
Super tevreden!!!! Het ziet er prachtig uit. Perfecte tegels en perfect gelegd!! Hartstikke bedankt voor de snelle afhandeling! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Jose, Enschede

17 juli 2018
Persoonlijke en geduldige hulp bij het uitzoeken van de tegels. Bereid om een extra stap te zetten, zoals klanten bereid vinden om een gelegde vloer te kunnen bekijken, voorbeelden toesturen, op locatie komen kijken. Wij kochten alleen de natuurstenen tegels. Het zetten werd door een lokale tegelzetter gedaan. Wij zijn erg blij met het resultaat. Jos is reuze behulpzaam. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
8
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Geleverd werk
8
Gemiddeld
8,2

Herman H.M. Schelstraete, Hulst

4 juli 2018
Alles prima geregeld! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Jose van Riel, Tilburg

21 juni 2018
Een eerlijk fijn bedrijf doen wat ze zeggen, mooie kwaliteit binnen tegels tegen een lage prijs .Overal veel duurder dan bij landelijkevloeren.nl We zijn goed geholpen alles zeer goed afgeleverd en op tijd .Bij de volgende bestelling gaan wij weer naar landelijke vloeren. Wij zijn zeer tevreden. Hier kunnen nog veel bedrijven van leren 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Jolanda Paashuis, Reek

8 juni 2018
 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
9
Geleverd werk
7
Gemiddeld
8,4

Marvun, Monnickendam

15 mei 2018
Voor onze nieuwe keuken wilde mijn vrouw en ik een keramieken landelijke tegelvloer maar wij zochten iets wat waarschijnlijk niet bestond. Wij waren ook bij andere leveranciers geweest en ook Landelijke Vloeren.nl had niet de tegel die wij op het oog hadden. De verkoper van Landelijkevloeren.nl begreep wel waar wij naar op zoek waren en deed zijn best om met foto’s vanaf de groothandel de juiste tegel voor ons te zoeken. En dat is gelukt. Wij zijn blij met onze mooie keramieke kloostertegels. 
Klantvriendelijke website
8
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Geleverd werk
8
Gemiddeld
8,2

Job Klaver, Nieuwerkerk

5 mei 2018
Mooie showroom, goed advies, afspraak is afspraak.
Goed dus! 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Elly Honig, Kerkenveld

5 mei 2018
Er is maar één adres waar men een prachtige lei-stenen vloer moet kopen en laten leggen voor een geweldige prijs met een geweldige kwaliteit en waar men op een uiterst vriendelijke manier wordt geholpen en geadviseerd. Wij hebben inmiddels een topvloer. Dank je wel Jos en Sietse! 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,8

Rudolph Zonnevylle, Loenen aan de Vecht

4 mei 2018
Snelle goede service 
Klantvriendelijke website
7
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
8
Prijs / kwaliteitverhouding
8
Geleverd werk
8
Gemiddeld
8

Erik, Emst

28 maart 2018
We hebben Jos ontmoet in de showroom. We twijfelde enorm over de te kiezen vloer. Jos heeft ons allerlei vloeren laten zien, daarbij voors- en tegens benoemd. Duidelijk sprekend uit zijn ervaring. We hebben uiteindelijk voor Vietnamees hardsteen (rustiek) gekozen. Prachtige vloer geworden.
De stenen zijn snel geleverd, goed verpakt, geen gebroken stenen gezien.

Bedankt Jos voor je service en al je tips!

grt
Erik en Saskia 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
9,6

Nelleke en Frans, Zwiggelte (Drenthe)

11 maart 2018
Wij hadden een prachtige Braziliaaanse leisteen uitgezocht, maar door ondeskundigheid van onze aannemer moesten we voor een tweede keer deze leistenen vloer bestellen. Jos heeft ons daarbij niet alleen in praktische zin direct geholpen, maar ook meegedacht om deze ellendige situatie zo snel mogelijke op te lossen. Jos, onze hartelijke dank daarvoor. Wij zouden iedereen die geinteresseerd is in zo'n vloer Landelijke Vloeren willen aanbevelen. 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Eddy, Heerhugowaard

8 februari 2018
Na diverse (internet) winkels af te zijn geweest kwamen wij terecht bij Landelijke vloeren. Nadat wij zijn wezen kijken in de showroom (je wilt toch zien wat je koopt) kregen wij een mooie combi prijs voor het leveren en aanbrengen van onze leisteen vloer.
Ondanks enkele problemen van onze kant (latere oplevering nieuwbouwwoning) werd er keurig meegedacht naar mogelijkheden om de vloer volgens onze wensen geleverd te krijgen.
Ook het aanbrengen werd gedaan door kundige en vriendelijke tegelzet 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
9
Gemiddeld
9,2

K.Kesper, Amsterdam

31 januari 2018
Snelle levering, de tegels zijn exact zoals afgebeeld. Helaas waren er een paar tegels door transport gebroken. De tegels zijn direct opnieuw nageleverd (uit coulance incl. extra tegel) 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Bas van Duin, Den Haag

20 januari 2018
Gewoon mooie vloeren en de prijzen zijn goed. Jos verstaat zijn vak en geeft goed advies. We hebben een mooie Bourgondische vloer gekocht en zijn zeer tevreden over het verloop.

Groeten
Bas 
Klantvriendelijke website
10
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Geleverd werk
10
Gemiddeld
10

Van der Linden, Bussum

6 januari 2018
prachtige leisteen vloer besteld en laten leggen. Prettig kontakt met Jos.
Ik zal dit bedrijf zonder meer aanraden. 
Klantvriendelijke website
9
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
8
Prijs / kwaliteitverhouding
7
Geleverd werk
8
Gemiddeld
8

K Visscher, Genemuiden

1 januari 2018
Een goed bedrijf met ouderwetse service. We hebben hier een mooie keramische vloer gekocht. Ze zijn niet duur en leveren A kwaliteit.

Jos bedankt

Fam Visscher 
Prijs / kwaliteitverhouding
10
Gemiddeld
10