Natuursteen vloeren

Elya BV -Landelijkevloeren.nl is van origine een natuursteengroothandel / importeur  wat maakt dat wij genoeg kennis en ervaring hebben als het gaat over natuursteen. Natuursteen wordt gewonnen uit groeves verspreid over de hele wereld in de vorm van grote blokken, waar later platen of tegels uit worden gezaagd. Zo kent natuursteen veel verschillende soorten. Iedere soort natuursteen wordt vaak op een andere manier geworven en is kenbaar door specifieke eigenschappen zoals aderingen, fossielen of tinten. Door de bijzondere uitstraling haalt men als ware de natuur in huis!

Indien gewenst kan men de oppervlakte van de steen bewerken. De keuze van een oppervlaktebewerking is afhankelijk van het materiaal en het gewenste resultaat. Neem contact op met een van onze medewerkers en vraag om een vrijblijvend advies.

Natuursteen vloeren:  we verkopen en leggen natuursteen vloeren door heel Nederland.
Maar met name in de regio Veluwe de plaatsen Ede, Veenendaal, Arnhem, Lunteren, Barneveld, Rhenen, Wageningen, Maarsbergen, Maarn, Bunnik, Zeist, Utrecht, Woudenberg, Amersfoort, Leusden, Scherpenzeel, De Bilt, Soesterberg, Bennekom, Renkum, Wolfheze, Oosterbeek, Otterlo, Wekerom, Harskamp, Kootwijkerbroek, Stroe en Voorthuizen