Natuursteen & Keramische Vloeren Regio Friesland

Ook in de provincie Friesland hebben wij diverse mooie vloeren geleverd en hebben de activiteit verhoogt met de verkoop van onze natuursteen en keramische vloeren, in de volksmond ook wel tegelvloeren genoemd. Diverse tevreden klanten in Friesland hebben bij ons een mooie vloer gekocht. Kom eens vrijblijvend een bezoekje brengen aan onze mooie showroom in Eemnes, waar we onder het genot van een kopje koffie uw wensen kunnen bespreken.

We hebben van diverse mooie vloertegels een show vloertje gemaakt zodat het nog makkelijker is om uw natuursteen vloer c.q. keramische vloer uit te zoeken. Hier kunt u ongestoord uw vloer bekijken, betasten en van onze adviezen gebruik maken. Wij bieden een mooi groot assortiment natuursteen vloeren, keramische vloeren en wandtegels aan tegen redelijke prijzen.

Heeft u vragen over onze producten dan kunt u mailen, maar u mag ook bellen. Op al uw vragen zullen wij een passend antwoord geven om u zo te helpen in het uitzoeken van natuursteen vloer, keramische vloer of wandtegel